ALIVERIS Lasagne Plader 24 x 19,5cm
Varenummer: | 9655 |
Nettoindhold: | 5000 g |
EAN: | 8056326720865 |
Antal pr. kolli: | 1 Karton |
Forskellen på almindelig pasta og pasta af catering-kvalitet ligger i tørrings-processen.
Almindelig pasta går fra 60 grader C til 27 grader på 14 timer
Catering pasta går fra 85-90 grader til 27 grader på 6 timer !
Den kortere tørrings-/nedkølingstid fra den noget højere temperatur bevirker, at pastaen bliver hårdere og bedre holder formen.
Hvis kogetiden normalt er 8 min. kan denne vare tåle 10 eller 12 min.
Den høje temperatur 85-90 grader – ændrer stivelsen i melet, så den bliver mere gele-agtig – dette giver en bedre form-holdbarhed og en lidt ændret smag (kun italienere kan smage forskel !) Varen er forkogt.
Semolina består af: 14% vand, 13-14% protein, 1% mineraler og 65% stivelse. Der er ca. 78 plader i en kasse.