HomeBrødprodukterKorn ProdukterTJOIS Mørkt Kernebrød Melmix, Øko Glutenfri Vegansk

TJOIS Mørkt Kernebrød Melmix, Øko Glutenfri Vegansk

Varenummer: 12049
Nettoindhold: 500 g
EAN: 5704731000166
Antal pr. kolli: 6 Pose

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1786kJ / 427kcal
Fedt 19,4g
– Heraf mættet fedt 2,3g
Kulhydrat 46,0g
– Heraf sukkerarter 2,6g
Protein 13,0g
Salt 1,9g

Ingredienser

Fuldkornsrismel* 36%, solsikkekerner* 25%, majsstivelse*, knuste hørfrø* 9%, hele hørfrø* 8%, boghvedesurdej* (boghvedemel*), havsalt, rå rørsukker*, instant karamel* (karamel*, maltodextrin*), fortykningsmiddel: guargummi*. *Fra kontrollerede økologiske landbrug.

Yderligere allergene info: Kan indeholde spor af: soja, nødder, sennep, sesamfrø og lupin

Bages til lækkert rugbrød, smager ligesom almindeligt rugbrød, da det indeholder surdej og en masse kerner.

Basisopskrift: 500 g mørkt kernebrød mel, 350 ml vand, ½ pakke gær (25 g), lidt olie. Bland lunken vand med gær og tilsæt melet. Rør dejen på en røremaskine. Dejen bliver bedst hvis den røres på højeste styrke i ca 10. minutter. Kom dejen i en smurt bageform (25 cm) og glat overfladen med lidt vand. Smør den glatte overflade med lidt olie og lad dejen hæve tildækket i 15 minutter. Brødet bages herefter i ca 60 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader celcius. Kom gerne en skål vand med ind i ovnen under bagningen. Når brødet er bagt afkøles det let og kommes derefter i en plastikpose, mens det stadig er lunt.