HomeBrødprodukterBrødprodukter - SnacksPOENSGEN Schwarzbrot Mix, Glutenfri Laktosefri

POENSGEN Schwarzbrot Mix, Glutenfri Laktosefri

Varenummer: 12039
Nettoindhold: 500 g
EAN: 4250208837335
Antal pr. kolli: 6 Pakke

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1545kJ / 369kcal
Fedt 9,6g
– Heraf mættet fedt 1,0g
Kulhydrat 60,5g
– Heraf sukkerarter 7,5g
Protein 9,1g
Salt 0,4g

Ingredienser

Majsstivelse, solsikkekerner (16%), hørfrø (16%), boghvedemel, salt, fortykningsmiddel: guargummi, dextrose, karamelpulver, brødkrydderi (koriander, kommen og fennikel), surhedsregulerende middel: citronsyre. På virksomheden forarbejdes også mælk, æg, lupin og soja.

Yderligere allergene info: Kan indeholde spor af: æg, mælk, soja og lupin

Opskrift til ovn:
500 g mel til schwarzbrot, 7 g tørgær eller 25 g frisk gær, 450 ml vand. I en skål blandes gær med vand og melet tilsættes. Det hele æltes godt sammen i ca. 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt brødform (1 liter) og lad den hæve under et viskestykke i 50-70 minutter. Pensl overfladen med vand eller mælk. Bag brødet i en forvarmet ovn (varmluft: 180 grader / alm. ovn: 200 grader) i ca. 40 minutter.
Opskrift til bagemaskine: 500 g mel til schwarzbrot, 7 g tørgær eller 25 g frisk gær, 450 ml vand. Bland gær med vand og kom det i brødmaskinen. Start maskinen og bland melet i mens brødmaskinen rører det sammen. Følg brødmaskinens instruktioner ved brug af standard grogrammet (ca. 3 timer).