POENSGEN Schwarzbrot Mix, Glutenfri Laktosefri
Varenummer: | 12039 |
Nettoindhold: | 500 g |
EAN: | 4250208837335 |
Antal pr. kolli: | 6 Pakke |
Opskrift til ovn:
500 g mel til schwarzbrot, 7 g tørgær eller 25 g frisk gær, 450 ml vand. I en skål blandes gær med vand og melet tilsættes. Det hele æltes godt sammen i ca. 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt brødform (1 liter) og lad den hæve under et viskestykke i 50-70 minutter. Pensl overfladen med vand eller mælk. Bag brødet i en forvarmet ovn (varmluft: 180 grader / alm. ovn: 200 grader) i ca. 40 minutter.
Opskrift til bagemaskine: 500 g mel til schwarzbrot, 7 g tørgær eller 25 g frisk gær, 450 ml vand. Bland gær med vand og kom det i brødmaskinen. Start maskinen og bland melet i mens brødmaskinen rører det sammen. Følg brødmaskinens instruktioner ved brug af standard grogrammet (ca. 3 timer).