Image thumbnail
HomeNORDLIE FOOD´S Historie

NORDLIE FOOD´S Historie

Haslev-Facade-1-web

IDÉGRUNDLAGET

NORDLIE FOOD A/S’ historie går via NORDIMPORT, som blev stiftet den 1. december 1973 som et enkeltmandsfirma af vor nuværende direktør og eneejer Steffen Hansen-Nord. Idégrundlaget var, dengang i 1973, import af flåede tomater og asparges fra Spanien til de danske købmænd. Distributionen foregik enten container vis direkte eller via ekspeditions-lagre på Amager og i Fredericia.I 1979 etablerede firmaet eget lager i Ringsted i lejede lokaler. Fra begyndelsen havde vi 400 m2 til rådighed, som inden 1984 var vokset til det dobbelte. I sortimentet var der nu også konfekture.Da yderligere lagerudvidelse ikke var mulig, blev det besluttet at købe 6750 m2 jord i det dengang nye industrikvarter imellem Næstved-og Haslevvejen, og her blev i september 1985 indviet en lagerhal på knap 1.500 m2 og kontorfaciliteter på 400 m2 i 2 etager. I slutningen af 80’erne ændrede sortimentet sig radikalt fra almindelige konsumentprodukter til moderne specialiteter. Konfekture og Nonfood røg igen ud af sortimentet, men sukkerfri chokolade er dog tilbage.

STIFTELSEN AF NORDLIE FOOD A/S

NORDLIE FOOD A/S blev stiftet den 1. maj 1992 af Grosserer S. Hansen-Nord og Grosserer Mogens Lie, og selskabet fortsatte sit virke fra den gamle adresse på Huginsvej 15 i Ringsted. NORDLIE FOOD A/S er et 100% dansk familieejet import-og salgsfirma med speciale i salg og distribution i Danmark og det øvrige Norden.I 1996 blev lagerhal nr. 2 indviet (se billede til venstre) og således blev lagerkapaciteten fordoblet.

Pr. 1. marts 1998 overtog DK GRUPPEN, som ejes af S. Hansen-Nord, den af Mogens Lie kontrollerede aktiepost svarende til 50 %. Mogens Lie er ikke længere tilknyttet selskabet.

NORDLIE FOOD A/S 2008

På grund af stadig stigende interesse i special varer flyttede Nordlie Food A/S i juli 2008, til Haslev i komplet nyrenoverede kontor-og lager bygninger. Hermed fik Nordlie Food A/S 6.000m2 lager samt 1.250m2 administration. Overalt med store lyse lokaler og åbne kontor landskaber. Ydermere kan vi nævne nogle af de personale goder der er kommet til. Der er indrettet fitness lokale, vores eget foto-studie og børnelokale hvor de små kan tages med på job, uden bekostning af fravær fra ansatte. Der er oprettet et stort flot showroom hvor alle vores produkter er repræsenteret. Nordlie Food har også fået eget kontrolrum til bl.a. test af nye produkter m.m. .